Intrebari

Procesul de recuperare poate dura intre 1 si 30 de zile lucratoare in functie de defectul manifestat de echipamentul dumnevoastra.

  • In termen de 24/48 ore diagnosticarea este GRATUITA
  • In termen de 2/4 ore se va achita o taxa de URGENTARE de 15 euro

Ne puteti trimite mediul de stocare prin curier rapid la sediul nostru din Brasov, str. Carierei, nr. 160, Cladirea Bratim, et. 2, birou ClickTech!

Hard diskul trebuie impachetat in folie cu bule si pus intr-o cutie pentru a fi protejat in totalitate de eventualele socurile cauzate de transport! Cutia in care il expediati este recomandat sa fie de 2 ori mai mare ca hard disk-ul iar spatiul liber sa fie ocupat cu material anti-vibratii.

Va putem livram datele pe un suport de stocare adus de d-voastra sau puteti achizitiona un nou mediu de stocare de la noi contra cost! ( CD | DVD | USB STICK | HDD | HDD EXTERN | SSD )

Daca hardul incepe sa scoata sunete ciudate („clancane”) va recomandam sa il deconectati imediati de la sursa de alimentare si sa veniti imediat cu el in service pentru o diagnosticare gratuita!

In astfel de situatii va trebuie sa va adresati unui service specializat! Va asteptam pentru o diagnosticare completa!

HDD-ul trebuie deconectat imediat dupa ce a-ti observat ca datele au fost sterse. Cu cat HDD-ul sta mai mult conectat si este utilizat, cu atat sansele ca datele sa mai poata fi recuperate scad.

HDD-ul trebuie deconectat imediat dupa sesizare si adus la punctul nostru de lucru. Nu incercati sa recuperati fisierele cu diverse programe!

Da! Va asteptam la service pentru a beneficia de o diagnosticare GRATUITA si pentru a remedia problema in cel mai scurt timp!

Defectele fizice implica o defectiune a unei componente iar cele logice sunt defectele de natura software!

Acest raspuns il vom oferi clientului dupa ce se va analizeazam hard disk-ul in service! Pentru o lista de preturi vizitati pagina cu PRETURI din meniul principal.